Waarom kiest u voor FilipijnenVakantie.nl?

Wij helpen onze klanten al meer dan 35 jaar met het uitzoeken van hun ideale vakantie naar diverse prachtige bestemmingen. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij de reisadviseur zijn op het gebied van vakanties. Een mooie vakantie naar de Filipijnen, wij zijn u daarbij graag van dienst!

Het samenstellen van uw perfecte vakantie is onze specialiteit.
Het is geen geheim dat wij bij het selecteren van de accommodaties onderweg alleen de zeer goed gewaardeerde hotelaccommodaties, B&B's of farmhouses selecteren, op de beste locaties. Met de all-in autohuur, kunt u zorgeloos rondtouren en optimaal genieten van alle bezienswaardigheden die de mooie bestemmingen te bieden hebben. Persoonlijke en snelle service staan bij ons voorop. De kroon op ons werk is u een bijzonder prettige vakantie te bezorgen, waar u nog vele jaren met veel plezier naar terugkijkt.

Om mijn liefde en passie voor de Filipijnen met u te delen, heb ik de website Filipijnenvakantie.nl opgericht. Op deze website vindt u een aantal prachtige rondreizen naar de Filipijnen, die op maat aangepast kunnen worden aan de hand van uw wensen. Ons team van reisspecialisten kent het land van binnestebuiten en zal voor u de perfecte reis naar de Filipijnen samenstellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Welkom bij FilipijnenVakantie.nl, uw vertrouwde partner voor het plannen van onvergetelijke vakanties naar de adembenemende Filipijnen. Met meer dan 35 jaar ervaring in het helpen van onze gewaardeerde klanten, hebben wij ons gepositioneerd als dé reisadviseur op het gebied van vakanties. Waarom zou u voor FilipijnenVakantie.nl kiezen? Ontdek de redenen achter onze langdurige reputatie en toewijding aan het creëren van perfecte vakanties.

Ervaring en Expertise
Bij FilipijnenVakantie.nl hebben we een trotse geschiedenis van meer dan 35 jaar waarin we onze klanten hebben bijgestaan bij het vinden van hun ideale vakantiebestemmingen. Onze ervaring strekt zich uit over diverse prachtige locaties, maar onze passie ligt bij het helpen van reizigers die verlangen naar de schoonheid van de Filipijnen. Met onze diepgewortelde kennis en expertise op het gebied van reizen, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij het plannen van uw droomvakantie.

Vakantie op Maat
Bij FilipijnenVakantie.nl geloven we niet in standaardvakanties. Het samenstellen van uw perfecte vakantie is onze specialiteit. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, een avontuurlijke trektocht door weelderige jungles, of een culturele ontdekkingsreis door historische steden, wij hebben de expertise om uw wensen te vertalen naar een op maat gemaakte reiservaring. Laat ons uw dromen waarmaken en ontdek de Filipijnen op uw eigen unieke manier.

Geselecteerde Accommodaties van Hoogste Kwaliteit
Wij begrijpen dat uw accommodatie een cruciale rol speelt in het succes van uw vakantie. Daarom selecteren wij alleen de meest hoogwaardige hotelaccommodaties, bed & breakfasts, en farmhouses op de beste locaties. Onze jarenlange ervaring heeft ons de kennis gegeven om accommodaties te kiezen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook de lokale charme weerspiegelen. U kunt erop vertrouwen dat elk verblijf zorgvuldig is geselecteerd om uw vakantie zo aangenaam en onvergetelijk mogelijk te maken.

All-In Autohuur voor Zorgeloos Rondtouren
Wanneer u met FilipijnenVakantie.nl reist, geniet u van het gemak van all-in autohuur. Dit betekent dat u zorgeloos kunt rondtouren en optimaal kunt genieten van alle prachtige bezienswaardigheden die de Filipijnen te bieden hebben. Of u nu kiest voor een ontspannen rit langs de kustlijn of een avontuurlijke tocht door de weelderige natuur, onze all-in autohuur geeft u de vrijheid om uw vakantie op uw eigen tempo te beleven.

Persoonlijke en Snelle Service
Bij FilipijnenVakantie.nl staat persoonlijke en snelle service voorop. Ons toegewijde team is er om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van uw reisplanning. Of het nu gaat om het aanpassen van uw reisroute, het verstrekken van lokale tips, of het regelen van specifieke activiteiten, wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw vakantie voldoet aan al uw verwachtingen.

Een Bijzonder Prettige Vakantie
Onze belofte aan u is eenvoudig: wij streven ernaar u een bijzonder prettige vakantie te bezorgen. Onze passie voor reizen gaat verder dan het plannen van uw reis; het draait allemaal om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Wij nemen de kroon op ons werk serieus en werken hard om ervoor te zorgen dat elke reis die wij organiseren een bron van vreugde en tevredenheid wordt, waar u nog vele jaren met veel plezier naar terugkijkt.

Hoe Wij Werken
Verken Onze Expertise: Ontdek de schoonheid van de Filipijnen door onze website te verkennen. Laat u inspireren door onze expertise en het scala aan mogelijkheden dat wij bieden.

Deel Uw Wensen: Heeft u specifieke ideeën of verlangens voor uw vakantie? Deel ze met ons! Wij zijn hier om uw wensen om te zetten in realiteit en u te voorzien van deskundig advies.

Geniet van Onze Geselecteerde Accommodaties: Rust uit in de hoogwaardige accommodaties die wij zorgvuldig hebben gekozen op de beste locaties. Uw comfort staat bij ons voorop.

Ervaar de Vrijheid van All-In Autohuur: Ontdek de vrijheid van zorgeloos rondtouren met onze all-in autohuur. Ga waar uw hart u leidt en geniet van elke moment van uw reis.

Geniet van een Bijzonder Prettige Vakantie: Laat ons team van experts u begeleiden naar een vakantie die al uw verwachtingen overtreft. Geniet van een bijzonder prettige vakantie die u koestert voor de rest van uw leven.

Conclusie
Kies voor FilipijnenVakantie.nl en ontdek waarom wij al meer dan 35 jaar de voorkeurskeuze zijn voor reizigers die op zoek zijn naar de ultieme vakantie-ervaring. Laat onze ervaring, expertise en toewijding uw reis naar de Filipijnen transformeren tot een onvergetelijk avontuur. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomvakantie tot leven brengen. Bij FilipijnenVakantie.nl gaat het niet alleen om reizen; het gaat om het creëren van momenten die voor altijd bijblijven.

Ons team van reisspecialisten kennen de landen binnenstebuiten en werken graag met u samen om uw perfecte vakantie samen te stellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Op onze website vindt u programma’s die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kunt vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om uw perfecte vakantie samen te stellen.

Boek met vertrouwen!

Bij FilipijnenVakantie.nl kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met Vakantiestunt B.V. Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) Lidnr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Vakantiestunt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Lidnr. 3001

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!

Filipijnenvakantie.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.

De naam Vakantiestunt klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.
Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Voor uw en onze zekerheid Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Vakantiestunt B.V.
T. 020-3415035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

E. info@FilipijnenVakantie.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01